Margit Berkers

Senior Digital Marketing Specialist

Telefoon +31 77 390 2609
E-mail
Volg mij op

Ik ben Margit Berkers, Senior Digital Marketing Specialist bij Schulinck. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de website van Schulinck Nederland en Schulinck België, en voor het bedenken en uitvoeren van digitale campagnes.

Wat ik leuk vind aan deze functie is dat ik zowel op strategisch als uitvoerend niveau bezig ben en dagelijks in gesprek ben met vele interne en externe contacten. De onlinewereld is enorm dynamisch en veelzijdig. De ene dag bedenk je een creatieve campagne voor Omgevingsrecht, dan organiseer je SEO (zoekmachineoptimalisatie) workshops voor collega’s, en de andere dag werk je keihard samen met een team om een belangrijke technische update live te krijgen. Je zet continu andere vaardigheden in en leert nieuwe dingen, en dat verveelt nooit.

Voordat ik bij Schulinck ging werken, werkte ik 6 jaar als consultant digitale marketing. In deze 6 jaar heb ik in verschillende functies het digitale marketingveld mogen ontdekken bij grote multinationals.

In mijn vrije tijd ben ik dol op wandelen, reizen, koken en lekker uiteten. Ik heb een la vol met kruiden, en ik gebruik ze allemaal. Wil je mij echt in mijn element zien? Dan vind je me op een buitenlandse markt met allerlei inheemse kruiden en producten.

Lees hier mijn interview