Marcel Bouten

Financieel administratief

Telefoon 077 390 26 29
06 27 74 29 44
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Marcel Bouten. Sinds november 2006 ben ik werkzaam bij Schulinck. In mijn dagelijks werk ben ik bezig met de financiën en administratie.

Het leukste aan mijn werk vind ik het uitzoeken en vinden van informatie. Daarnaast vind ik het interessant om het grote geheel te kunnen overzien. Ik ben lid van de ondernemingsraad van Wolters Kluwer en ook daarbij komt mijn nieuwsgierigheid goed van pas.

Van huis uit ben ik Juridisch vertaler Italiaans en Duits. Ik deed de opleiding tolk-vertaler in Maastricht en ik werkte, voordat ik bij Schulinck aan de slag ging, als freelance vertaler.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te  reizen, lezen, wandelen en koken. In de zomer ga ik graag wandelen in de Alpen. Daarnaast ben ik ben dol op alles wat te maken heeft met Italië. Italië is dan ook het land waar ik vaak op vakantie ga.

Voor vragen van gemeenten (klanten en niet-klanten) ben ik tevens mobiel bereikbaar. Heeft u een vraag als burger dan verwijs ik u graag door naar de gemeente waarin u woonachtig bent.

Lees hier mijn interview