mr. Maartje Smeets

Vakredacteur Participatiewet

Regio Noord-Holland
Specialisatie Participatiewet
Telefoon 077 390 26 65
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Maartje Smeets. Als juridisch vakredacteur ben ik samen met mijn collega’s binnen Schulinck verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van Schulinck Participatiewet.

Daartoe verzamel en verwerk ik relevante wetgeving, rechtspraak en nieuws. Het blijft een mooie uitdaging om wet- en regelgeving en belangrijke uitspraken in onze online kennisbank Schulinck Participatiewet toegankelijk te maken voor onze klanten.

Verder adviseer ik onze klanten via onze juridische helpdesk. Jarenlang ben ik als advocaat werkzaam geweest in het sociale zekerheidsrecht. Het bieden van kwalitatief goede dienstverlening is voor mij erg belangrijk. Van belang bij het geven van een goed advies is het toetsen van de rechtmatigheid van besluiten en beleid op grond van de Participatiewet, maar ook dat onze klanten een praktische oplossing wordt geboden. Graag behartig ik de belangen van onze klanten, ook in bezwaar- en beroepszaken. Daarnaast schrijf ik annotaties en opiniestukken over actuele onderwerpen.