Maarten Dijkstra

Senior Frontend Developer

E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Maarten Dijkstra en ik werk sinds november 2022 als Senior Frontend Developer bij Wolters Kluwer Schulinck. Hier ben ik verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van verschillende software oplossingen die door Schulinck worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld de Kennisbanken.

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met computers en vooral het internet, ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van websites en online applicaties. Ik koos voor de opleiding Mediatechnologie aan de Hogeschool van Utrecht, waarna ik aan de slag ben gegaan als Frontend Developer. Daarna heb ik de Master Game & Media Technology gevolgd aan de Universiteit van Utrecht, wat me de gelegenheid bood om mijn kennis verder uit te breiden en te verdiepen. In de jaren daarna heb ik gewerkt aan verschillende educatieve toepassingen en digitale media-applicaties.

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden richt ik mij voornamelijk op het realiseren van een snelle en vloeiende gebruikerservaring voor mijn (redactie)collega’s en de professionals in het (semi)overheidsdomein.

In mijn vrije tijd klus ik graag in en om het huis, sport ik af en toe en breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.