Linda Hovestad

(interim) congresmanager omgevingsrecht

Vakgebieden Omgevingsrecht
Specialisatie omgevingsrecht
Telefoon 06-10331605
E-mail
Volg mij op

Ik ben Linda Hovestad, (interim) congresmanager omgevingsrecht bij Schulinck. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het opleidingsportfolio rondom het omgevingsrecht en de omgevingswet. Hiervoor analyseer ik trends in de markt naar concrete inhoud en thema’s binnen het omgevingsrecht en de omgevingswet. Uiteraard werk ik hiervoor nauw samen met mijn collega’s van de vakredactie en het werkveld zelf.

Wie ben ik verder?
Een pragmatische marketingprofessional met een no-nonsense houding. Voor mij is het glas altijd halfvol, voor elk ‘probleem’ is een oplossing. Vaak zie ik al de oplossing, alleen moeten de stappen er naartoe nog in kaart gebracht worden. Ik werk graag samen met de mensen binnen de organisatie. Inhoudelijk beschik ik over veel marketingkennis en pas die ook snel toe. Ook in nieuwe omgevingen.

Ik woon in Santpoort-Noord (bij Haarlem) met mijn vriend en twee zoontjes. In mijn vrije tijd geniet in vooral van mijn twee zoontjes die nu (nog) in een drukke leeftijd zijn van 2 en 4 jaar. Maar ik houd ook erg van reizen, geschiedenis, cultuur, lekker eten (en koken) en een goed boek of een mooie film.