Liesbeth Bergsma

Manager opleidingen en marketing

Telefoon 077 390 26 21
06 30 70 34 79
E-mail
Volg mij op

Ik ben Liesbeth Bergsma, manager opleidingen en marketing. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor schulinck.nl/opleidingen: zowel de open inschrijvingen als de incompany opleidingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het totale marketing-communicatiebeleid, van uitstraling naar buiten tot en met de communicatie op de sociale media.

De grote uitdaging aan deze functie vind ik het goed vertalen van de klantbehoeften in concrete (opleidings)producten. Als onze klanten tevreden zijn, dan ben ik dat ook. Ik vind het goed dat marketing en opleidingen in één functie zijn verenigd; zo kunnen wij heel snel inspelen op veranderingen in de markt. Met de stroom aan nieuwe wetsvoorstellen blijkt dat een goede combinatie te zijn.

 

Voordat ik bij Wolters Kluwer kwam, werkte ik ruim 10 jaar als zelfstandig marketeer. Daardoor heb ik veel andere branches leren kennen, van het Dolfinarium in Harderwijk tot een welzijnsstichting en een technische firma. Daarvoor werkte ik bij een consultancy firma. Ooit begon ik mijn werkzame leven als intercedente bij ASB uitzendbureau.

Ik ben getrouwd en moeder van twee puberzonen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te spinnen (bij voorkeur meerdere uren achter elkaar), musea te bezoeken en te reizen.

Lees hier mijn interview