mr. Jeroen van Fessem

Vakredacteur Participatiewet

Specialisatie Terug- en invorderen, middelen, bijstandsverlening aan zelfstandigen
Telefoon 077 390 26 39
06 27 74 29 41
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Jeroen van Fessem. Ik ben senior juridisch vakredacteur bij Schulinck en maak onderdeel uit van het team Onderhoud Gemeentelijk Beleid (OGB).

Ik ben medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van het product Schulinck Participatiewet. Daarnaast verzorg ik de basiscursus Participatiewet en adviseer gemeenten over juridische vraagstukken op het terrein van de Participatiewet en aanverwante wet- en regelgeving. Klanten van goed advies dienen staat bij mij hoog in het vaandel; ik ben pas tevreden als de klant dat ook is. Verder ben ik het aanspreekpunt voor de gemeenten in de provincie Zuid-Holland.

Al ruim 22 jaar ben ik werkzaam in de sociale zekerheid. Eerst als juridisch (kwaliteits-)medewerker bij een gemeente. Vervolgens als consultant sociale zekerheid bij een internationaal accountantskantoor. Daarna stapte ik over naar de kennisorganisatie Schulinck waar ik inmiddels 12 jaar naar werk.

In mijn vrije tijd doe ik aan mountainbiken. Ik maak graag toertochten, individueel of in groepsverband. Daarnaast heb ik een passie voor Europese (klassieke) auto’s, vooral van het merk Saab. Ik bezoek regelmatig een oldtimerbeurs.

Lees hier mijn interview