Jenny Vlemmings

Vakredacteur Schuldhulpverlening

Vakgebieden Schuldhulpverlening
Specialisatie Msnp, Dwangakkoord, Wsnp
Telefoon 077 475 8018
E-mail
Volg mij op

Ik ben Jenny Vlemmings en werk als jurist en vakredacteur bij Schulinck op het gebied van Schuldhulpverlening. Daarvoor ben ik medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van het product Schulinck Schuldhulpverlening. Daarnaast beantwoord ik juridische vraagstukken op het terrein van schuldhulpverlening in brede zin en schrijf ik opiniestukken en annotaties.

Mijn ruime praktijkervaring als Wsnp-bewindvoerder en daarna schuldhulpverlener bij een gemeente helpt mij om de onderwerpen praktisch te behandelen. Uiteraard is het belangrijk dat de informatie juridisch correct is, maar dat alleen is niet voldoende. Door binnen de vaststaande juridische context tot een praktische werkwijze te komen, creëer ik de meerwaarde en kijk ik naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Dat is niet alleen in het belang van de schuldhulpverleners, maar zeker ook in het belang van hun cliënten.

Naast mijn werk vind ik het leuk om uitgebreid te bakken en koken. Alles moet natuurlijk uitgebreid geproefd worden, dus gelukkig geniet ik daarnaast ook van wandelen en hardlopen. Daarnaast ben ik als vrijwillig redactielid betrokken bij een vakinhoudelijk tijdschrift over de Wsnp, speel ik piano en lees ik graag.

Lees hier mijn interview