Ilse Ewalds

Digital Marketing Specialist

Telefoon 077 390 26 12
E-mail
Volg mij op

Ik ben Ilse Ewalds. In 2007 ben ik bij Schulinck begonnen als commercieel administratief medewerkster. De variatie aan taken binnen mijn werk spreekt mij aan, zoals het correct verzamelen van gegevens en het sturen van informatie aan de klant. Daarmee hoop ik een goede service te verlenen aan de klant en aan collega’s van andere afdelingen.

In 2015 en in 2016 was ik werkzaam binnen het team van Opleidingen als Senior Projectassistent. Ik was verantwoordelijk voor de complete organisatie rondom de (Incompanyopleidingen.

Als Online Marketeer lever ik sinds 2017 met veel plezier een bijdrage aan de mooie producten en het brede pakket aan diensten van Wolters Kluwer Schulinck. Mijn doel is dan ook om creatieve input te leveren aan de verschillende producten, de website, de online kennisbanken, onze infographics en de nieuwsbrieven. Ook breng ik via social media onze producten onder de aandacht.

In mijn vrije tijd heb ik diverse creatieve opleidingen afgerond, zoals de docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving en de opleiding Creatieve Communicatie. Regelmatig ben ik aan het ontwerpen en nieuwe ideeën aan het verzinnen.

Thuis vind ik het leuk om te experimenteren in de keuken en om verrassende recepten uit te proberen. Voor familie en vrienden kook ik dan ook graag!

Lees hier mijn interview