Helma Dijkhof

Fondscoördinator

Specialisatie Coördinatie boeken, redactiesecretariaat Tijdschrift Schuldsanering, auteurszaken
Telefoon 077 390 26 46
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Helma Dijkhof en sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als fondscoördinator bij Schulinck. In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alle boeken van Schulinck, Tijdschrift Schuldsanering, Module Casus Coach en verzamel en plaats ik nieuwsberichten op de websites van Schulinck en Antwoord Op. De diversiteit van de werkzaamheden, de contacten met auteurs en redacties en mijn enthousiaste en gedreven collega’s geven mij veel plezier in mijn werk.

Ik vind het belangrijk om kennis van het sociale domein te hebben en volg alle nieuws op dit gebied en heb enkele jaren geleden een opleiding tot Sociaal Juridisch Dienstverlener afgerond.

Hiervoor was ik werkzaam als fondscoördinator Sociale Zekerheid bij Wolters Kluwer en verantwoordelijk voor producten op het gebied van Sociale Zekerheid.  Door de contacten met auteurs en redacties heb ik daar veel kennis opgedaan van sociale zekerheid en hierdoor is mijn interesse en nieuwsgierigheid voor dit vakgebied ontstaan.

Ik ben dol op lezen, dat maakt het werken bij een uitgeverij extra leuk.

In mijn vrije tijd vind ik het, naast lezen en de sportschool, heerlijk om te fietsen en wandelen in de natuur. Mijn vakanties breng ik dan ook graag door in de bergen. Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn gezin, familie en vriendinnen.

Lees hier mijn interview