mr. Frédérique Robeers

Vakredacteur Jeugd en Wmo

Vakgebieden Jeugd, Wmo
Regio Noord-Brabant
Specialisatie Wmo 2015, Jeugdwet en Privacy
Telefoon 077-390 26 52
E-mail
Volg mij op

Ik ben Frédérique Robeers. Als juridisch vakredacteur ben ik samen met mijn collega’s binnen Schulinck verantwoordelijk voor de kwaliteit en actualiteit van de online kennisbanken Schulinck Jeugd en Wmo. Daarnaast ben ik, met mijn collega’s, verantwoordelijk voor het beantwoorden van juridische vraagstukken op het gebied van de Jeugdwet en de Wmo.

Ik ben vanaf 2013 werkzaam binnen het sociaal domein. Allereerst als kwaliteitsmedewerker bij een thuiszorgorganisatie, gespecialiseerd in huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging en begeleiding. Hierbij had ik als voornaamste taken het opzetten van een kwaliteitssysteem en het binnenhalen van opdrachten middels inkoop- en aanbestedingstrajecten. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Tilburg University, Master Rechtsgeleerdheid accent Strafrecht. Na mijn studie heb ik gewerkt voor verschillende overheidsorganen en gemeenten.

Nu ik bij Schulinck werk, merk ik dat ik veel heb aan mijn praktijkervaring. Ik schrijf annotaties en opiniestukken over actuele onderwerpen. Daarnaast behartig ik graag de belangen van onze klanten, ook in bezwaar- en beroepszaken. Schulinck staat voor kwaliteit en dienstverlening. Twee begrippen die voor mij onmisbaar zijn binnen het juridisch werkveld.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik houd ervan om in de natuur te zijn. Daarnaast zing, fotografeer en kook ik graag.

Lees hier mijn interview