Dennis Maas

Lead Product Manager

Telefoon 077 – 475 8018
Volg mij op

Mijn naam is Dennis Maas. Als Lead Product Manager ben ik verantwoordelijk voor het Product Management team. Met dit team geven wij richting aan onze digitale producten en streven wij continue verbetering na. We onderzoeken de problemen en kansen van onze klanten en vertalen die naar concrete oplossingen om de waarde van onze producten te vergroten. Onderbouwd met data en inzichten.

Na mijn studie Small Business and Retail Management startte ik in de Online Gaming wereld. Eerst in commerciële functies, later in Product Management rollen. Hier ervaarde ik de ‘klik’ met mijn passie, Product Management. Ik krijg enorm veel energie van het creëren van waarde met nieuwe producten. Met mijn neus in de data én in gesprek met de klant, word ik geprikkeld om te blijven leren. Binnen Schulinck streven we ernaar het meest waardevolle product van de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen en zoeken we continu naar wat er beter kan, iedere dag weer.

In mijn vrije tijd sport ik veel, reis ik met mijn gezin naar mooie plekken en gaat een avond lachen met vrienden er altijd goed in.