mr. Bo Geurts

Junior vakredacteur Omgevingsrecht

Vakgebieden Omgevingsrecht
Telefoon 077 475 80 18
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Bo Geurts en ben werkzaam als junior juridisch vakredacteur omgevingsrecht. Als vakredacteur omgevingsrecht werk ik mee aan het product Schulinck Omgevingsrecht, waarbij de laatste ontwikkelingen binnen het omgevingsrecht worden bijgehouden. Een voorbeeld hiervan is het uiteenzetten van recente jurisprudentie.

Het is mijn visie om door te schrijven in begrijpelijke taal het omgevingsrecht toegankelijk te maken voor iedereen. Daarnaast is het mijn uitdaging om gemeenten via een begrijpelijke wijze te adviseren betreffende vraagstukken binnen het omgevingsrecht.

De ambitie om deze visie in de praktijk te brengen, is begonnen tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft het vrijwilligerswerk bij Het Rechtenstudentje (een online juridisch nieuwsplatform) mij laten inzien dat dit de visie is die ik wil nastreven.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn partner, familie en vrienden. Daarnaast ga ik graag uit eten, onderneem ik graag dingen en kom ik tot rust tijdens het lezen van een boek of door een dagje te relaxen in het thermaalbad.

Lees hier mijn interview