anton saman

Anton Saman

Anton Saman is een docent met een zeer ruime ervaring in het ruimtelijk domein bij 7 gemeenten, o.a. als jurist, beleidsmedewerker en projectleider ruimtelijke ordening en bijna 25 jaar in managementfuncties. Hij geeft al een groot aantal jaren trainingen voor verschillende opdrachtgevers, is parttime docent Omgevingsrecht bij een HBO-instelling, is voorzitter van een provinciale commissie Omgevingskwaliteit en maakt deel uit van een aantal bezwaarschriftencommissies. 

Zijn expertise is het omgevingsrecht met daarbij een zeer brede kennis van de Omgevingswet , waarin hij op zijn werkgebied ruime ervaring heeft opgedaan en bij vele gemeenten, provincies en omgevingsdiensten in het land al trainingen heeft gegeven. Daarnaast verzorgt hij al jarenlang o.a. trainingen Algemene wet bestuursrecht, Hoe werkt de gemeente? en politiek bestuurlijke sensitiviteit.

Hij combineert in zijn trainingen op een heldere en enthousiaste wijze de theorie met veel voorbeelden uit de praktijk. Zijn trainingen hebben altijd een hoog interactief karakter met altijd het accent op leren.