Sanne Bohnen

Redacteur Wmo

Vakgebieden Wmo
Specialisatie Pgb, Antwoord op Wmo, begeleiding
Volg mij op

Sanne Bohnen was werkzaam van oktober 2008 tot en met juni 2017 als senior juridisch vakredacteur Grip op Wmo bij Schulinck. In deze functie was zij medeverantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van Grip op Wmo en het beantwoorden van juridische vraagstukken op dit vakgebied.

Bekijk hier de huidige experts van Schulinck

Ik ben met name gespecialiseerd op het gebied van de Wmo en schrijf daarover ook opiniestukken voor Schulink.nl, annotaties bij jurisprudentie en juridische artikelen voor vakbladen. Daarnaast verzorg ik regelmatig diverse cursussen. Ik zet mijn expertise ook in voor de volgende producten:

  • Antwoord op Wmo
  • Schulinck.nl
  • Casuscoach
  • Wmo-magazine
  • Schulinck advies
  • Bezwaar en beroep

Mijn functie past heel goed bij mij, omdat ik enerzijds iemand ben die graag ‘in de boeken duikt’ om informatie te zoeken en het anderzijds leuk vind om de juridische kennis en informatie op een heldere wijze over te brengen aan de klant, zodat die er in de praktijk mee aan de slag kan.

Tijdens mijn masteropleiding Recht, Arbeid en Gezondheid aan de Universiteit Maastricht was ik werkzaam als intercedente. Na het afronden van mijn studie ging ik direct aan de slag bij Schulinck.

In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag. Verder onderneem ik veel leuke activiteiten met vrienden en familie, zoals een weekendje weg, een theatervoorstelling of lekker uit eten.