Guus Frenken

Product Software Engineer

E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Guus Frenken, en ik ben sinds mei 2023 actief als Product Software Engineer bij Wolters Kluwer Schulinck. Als lid van het development team ben ik (mede-)verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van onder andere de Schulinck Kennisbanken.

Sinds 2016 ben ik in de bedrijfswereld actief als webdeveloper en heb ik in diverse projecten van variërende grootte en complexiteit in zowel de front-end als de backend een belangrijke rol gespeeld. Nadat ik eerst bij een aantal web-bureaus heb gewerkt, vond ik dat ik klaar was voor de volgende stap in mijn professionele loopbaan en ben ik bij Schulinck ICT aan de slag gegaan.

Als full-stack developer voel ik me weliswaar zowel in de front-end als in de backend van een applicatie thuis, maar mijn passie ligt toch bij backend werkzaamheden.

Buiten mijn werk vind ik het leuk om te klussen aan mijn huis of auto, ook doe ik graag TV series en films kijken, lezen, mijn vakkennis scherp houden/ uitbreiden en tijd met mijn vrienden en familie spenderen.