Wat is Mijn Kennisdossier

Wat is Mijn Kennisdossier

Wat is Mijn Kennisdossier van Schulinck nou precies vraagt u zich af. Een nieuwe internet fenomeen? Een online dienst? Mijn Kennisdossier is een initiatief van de vakredacteurs en het enthousiaste team dat onze organisatie rijk is. Via de website kunt u al lange tijd opinie-artikelen en gerelateerd nieuws lezen over de Participatiewet, Schuldhulpverlening, Jeugdwet, Wmo en sinds kort ook over Omgevingsrecht. Wij delen graag onze visie over bovenstaande vakgebieden en willen u graag zoveel mogelijk opinie op maat aanbieden. Dit kan met Mijn Kennisdossier. 

Met 'Mijn Kennisdossier' krijgt u toegang tot alle informatie op schulinck.nl waaronder opinies, bronnen en infographics. De voor u interessante stukken kunt u bewaren in uw kennisdossier. 

Dit doet u heel eenvoudig door op de pagina waar de informatie staat, te klikken op 'bewaren'.

Mijn Kennisdossier van Schulinck is geheel gratis. 
Geniet ervan & profiteer ervan!

Wat is Mijn Persoonlijk Kennisdossier van Schulinck?

Schulinck is onder meer een podium op het internet. Via onze website is het mogelijk om de eerste drie artikelen te lezen; zonder dat wij er iets voor terugvragen. Na de vierde keer krijgt u een melding om een profiel aan te maken voor Mijn Persoonlijk Kennisdossier. Het idee is dat u de opinie-stukken en nieuwsberichten leest waar u ook in de praktijk veel aan zult hebben. Via Mijn Persoonlijk Kennisdossier leest u alleen de stukken die op uw profiel van toepassing zijn. En uiteraard vinden wij het ook prettig om opinie te schrijven dat precies bij u past.

Wat is Mijn Persoonlijk Kennisdossier samengevat?

  • U bladert gratis door opinie en nieuws;
  • U maakt een lezersprofiel aan en leest hierdoor artikelen waarvan wij vinden dat u ze niet mag missen;
  • Mijn Persoonlijk Kennisdossier is gratis en speciaal voor u geselecteerd;
  • Deel uw favoriete artikelen via LinkedIn of Twitter;
  • Samen opinie verspreiden of het nieuws voor uzelf houden; het mag allemaal
  • Vragen? U kunt altijd een e-mail sturen naar info@schulinck.nl

Heeft u of wilt u ook een online kennisprofiel?

Klik op onderstaande buttons om een profiel aan te maken of om direct in te loggen. Het systeem checkt of het door u opgegeven e-mailadres al in onze database voorkomt, zo kunt u snel en gemakkelijk uw kennisdossier aanmaken. 

Afbeelding  Afbeelding