Vacature Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht

Vacature Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht

Heb jij ervaring met het ontwikkelen en in de markt zetten van een (opleidingen) portfolio? Is lef het woord wat jou typeert? Dan ben jij de Product Manager Opleidingen Omgevingsrecht die wij zoeken!

De Omgevingswet betreft een nieuw te ontwikkelen domein voor Schulinck, onderdeel van Wolters Kluwer. Dit betekent dat er een nieuw portfolio ontwikkeld moet worden, maar ook dat er een nieuwe doelgroep moet worden aangesproken.

In deze uitdagende rol werk je nauw samen met de Manager Opleidingen, de Online Marketeers en de Projectassistenten. Ook zoek je de samenwerking op met de Juridische Vakredacteuren die bij ons werkzaam zijn.

Wat ga je doen?

Een compleet nieuwe wet, namelijk de Omgevingswet, wordt per januari 2021 van kracht. Dit is grootste operatie op het gebied van wetgeving sinds de grondwet. Wij willen vooruitlopend op deze nieuwe wet en werkwijze een nieuw opleidingenportfolio ontwikkelen en toetreden tot dit domein binnen de gemeentemarkt. Het nieuwe opleidingenportfolio speelt in op de huidige leerwensen van de professionals, maar zal ook op de toekomst zijn gericht.

Als Product Manager ga je het volgende doen:
* Trends en ontwikkelingen uit de markt vertalen in opleidingskansen;
* Verzamelen van een groot netwerk om je heen om een heel nieuw docentenkorps aan Schulinck te binden;
* Het zoeken van samenwerkingen met spelers in de markt;
* Ontwikkelen van trainingen die zich richten op de juridische professional werkzaam bij een gemeente;
* Actief meedenken over het in de markt zetten van deze opleidingen.

Wie ben jij?

Je denkt out of the box en krijgt energie van iets nieuws proberen. Je vindt het leuk om in klein team te werken en je bent in staat zowel intern als extern een netwerk op te bouwen. Daarnaast ben je kostenbewust en resultaatgericht. Je vindt het fijn om met meer dingen tegelijk bezig te zijn en houdt van onverwachte wendingen. Je bent commercieel, een sterke conceptuele denker en je vindt het geen probleem om te werken met deadlines/targets. Naast het bovenstaande beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je besluitvaardig, maar ook kritisch. Tot slot ben je in staat om de mensen met wie je samenwerkt te motiveren en mee te nemen in de gewenste richting. Je bent regelmatig op kantoor maar ook vaak onderweg in Nederland.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt over de volgende ervaring:
* Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het in de markt zetten van een portfolio behoort ook tot je ervaring;
* Ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en met projectmatig werken;
* Actief op social media, met name op LinkedIn en Twitter;
* Ervaring met online marketing, COR en CTR zijn voor jou bekende begrippen.

Wat bieden wij?

Wij zijn een beursgenoteerde en financieel gezonde organisatie met mooie producten en diensten. Ruim 80% van onze omzet komt inmiddels uit digitale producten en oplossingen en die ontwikkeling hiervan gaat nog verder door. Kenmerkend aan de afdeling is dat er snel wordt geschakeld en iedereen met elkaar meedenkt. Als organisatie binden we graag de beste mensen aan ons en daar investeren we ook in. Ons doel is een samenwerking op lange termijn, zowel met onze klanten als onze medewerkers.

Naast een goed salaris bieden wij jou:

• Een 32 tot 36-urige werkweek;
• Een interessante bonusregeling (tussen de 0 en de 30% van je bruto jaarsalaris, waarbij ‘on target’ 20% is);
• Een laptop en een mobiele telefoon van de zaak;
• Een mooie bijdrage aan je pensioen (als werkgever leggen wij 2/3 in); 

• Goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei, zowel in Nederland als in het buitenland;
• Een baan met uitzicht op een vast dienstverband.

En verder… Een jaarlijkse sportdag, een knallend eindejaarsfeest, gratis healthy snacks en vooral veel werkplezier!

We zijn er trots op om voor het vierde jaar op rij erkend te worden als Top Employer in Nederland. Ben je nieuwsgierig waarom? We gaan graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen!

De standplaats voor deze functie is Venlo.

Contact

Voor vragen over de vacature en het recruitmentproces kun je contact opnemen met Mirjam van Emst, Corporate Recruiter. Telefonisch 06-1390 7111 of per e-mail recruitment-NL@wolterskluwer.com.

Sollicitatieproces

  • Sollicitatie via Wolterkluwer.nl
  • Screening van je CV en motivatie
  • Interview met recruitment
  • Persoonlijk interview met managers
  • Feedback
  • Check op referenties, diploma's en assessment
  • Aanbieding en indiensttreding
  • Welkom!

 Solliciteer online!

Afbeelding

<- terug naar overzicht