Heb jij affiniteit met het sociaal domein of omgevingsrecht? Ben je in staat wetgeving en jurisprudentie om te zetten in toegankelijk geschreven juridische teksten? Dan is Schulinck op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je draait mee met de juridische redactie. De belangrijkste taak is het schrijven van toegankelijke juridische teksten die gemeenten ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Deze teksten zijn gebaseerd op wetgeving en (actuele) jurisprudentie. Daarnaast verwerk je ook gemeentelijk beleid in toegankelijk geschreven juridische teksten zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze online kennisbanken.

Wie ben jij?

Wij zoeken HBO of WO studenten die een rechtenstudie volgen en gedurende de stageperiode voor 32 tot 36 uur per week beschikbaar zijn. Werk jij graag in een enthousiast en collegiaal team? Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je gedreven en heb je doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wolters Kluwer biedt een afwisselende en uitdagende stage aan. Werken voor Wolters Kluwer betekent werken in een dynamische en internationale omgeving. Wij bieden een goede stagevergoeding en besteden daarnaast veel aandacht aan personeelsontwikkeling. Je standplaats is Venlo, hier is Schulinck gevestigd.

Schulinck biedt actuele kennis en helder inzicht in het sociaal domein in Nederland, gericht op de gemeentemarkt. Opinie, nieuws en toegepaste juridische kennisproducten worden toegankelijk gemaakt in de vorm van online kennisbanken, apps, nieuwsbrieven, boeken, trainingen en opleidingen. Wij streven er te allen tijde naar onze omgeving te blijven inspireren met producten en diensten waarmee uiteenlopende klanten eenvoudiger en doeltreffender kunnen werken.

Sollicitatieproces

  • Sollicitatie via WoltersKluwer.nl
  • Screening van je CV en motivatie
  • Interview met recruitment
  • Persoonlijk interview met managers
  • Feedback
  • Check op referenties, diploma’s en assessment
  • Aanbieding en indiensttreding
  • Welkom!

Stuur je CV en motivatiebrief naar marketing@schulinck.nl