Vacature Stagiair HBO/WO ICT

Vacature Stagiair HBO/WO ICT

Stagiair HBO of WO ICT

Heb jij affiniteit met ICT? Ben jij in staat om onderzoek te doen en in samenwerking met collega's een implementatie te realiseren? Dan is Schulinck op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je draait mee in het ICT team. De opdracht is het in kaart brengen van de huidige situatie van de helpdesk functionaliteit voor de techniek en redactie van Schulinck. Uiteindelijk moet de gewenste situatie geïnventariseerd worden en in samenwerking met het development team zal dit geïmplementeerd moeten worden. Communicatie omtrent ontwikkelingen en implementatie met stakeholders, gebruikers en het management zal nodig zijn.

Wie ben jij?

Wij zoeken een HBO of WO student die een ICT opleiding volgt en vanaf september 2017 voor 20 tot 36 uur per week beschikbaar is voor een stage. Werk jij graag in een enthousiast en collegiaal team? Heb jij projectmanagement skills, communicatieve vaardigheden en kennis van ontwikkeling in PhP? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Wolters Kluwer biedt een afwisselende en uitdagende stage aan. Werken voor Wolters Kluwer betekent werken in een dynamische en internationale omgeving. Wij bieden een goede stagevergoeding en besteden daarnaast veel aandacht aan personeelsontwikkeling. Je standplaats is Venlo, hier is Schulinck gevestigd.

Schulinck biedt actuele kennis en helder inzicht in het sociaal domein in Nederland, gericht op de gemeentemarkt. Opinie, nieuws en toegepaste juridische kennisproducten worden toegankelijk gemaakt in de vorm van online kennisbanken, apps, nieuwsbrieven, boeken, trainingen en opleidingen. Wij streven er te allen tijde naar onze omgeving te blijven inspireren met producten en diensten waarmee uiteenlopende klanten eenvoudiger en doeltreffender kunnen werken.

Sollicitatieproces

  • Sollicitatie via Wolterkluwer.nl
  • Screening van je CV en motivatie
  • Interview met recruitment
  • Persoonlijk interview met managers
  • Feedback
  • Check op referenties, diploma's en assessment
  • Aanbieding en indiensttreding
  • Welkom!

 

Afbeelding

<- terug naar overzicht