Stagiair Commerciële Economie – Marketing – E-commerce

Stagiair Commerciële Economie – Marketing – E-commerce

Heb jij affiniteit met het sociaal domein of omgevingsrecht? Ben je in staat wetgeving en jurisprudentie om te zetten in online marketingcampagnes? Dan is Schulinck op zoek naar jou!

Stagiair Commerciële Economie – Marketing – E-commerce

Online marketing is bij Schulinck voortdurend in beweging. Wij maken gebruik van bijna alle beschikbare kanalen en hebben met schulinck.nl een krachtige kennisbron in handen. Wij ontwikkelen (in house) online kennisbanken voor medewerkers van de gemeenten. Wij kennen onze doelgroep perfect en zetten o.a. e-mailmarketing, gepersonaliseerde mailingen,  social media, zetten Google Adwords en Google Analytics in voor het generen van leads voor onze (after-)salesafdeling.

De manier waarop wij deze kanalen inzetten en op elkaar afstemmen is zeer geavanceerd. Dagelijks worden campagnes gemonitord en bijgestuurd. De marketingafdeling werkt samen met externe partijen en zet complete campagnes op voor diverse doelgroepen. Wij proberen iedere uiting perfect meetbaar te maken en bovenstaande omschrijving bevat de kern van de stageopdracht. De focus ligt op ‘personalisatie’ en ‘marketing automation’.

Wat ga je doen?

Je takenpakket zal elke week een stukje groeien. Het begint overzichtelijk en gedurende je stage krijg je meer verantwoordelijkheden en mag je meedenken over de invulling van bepaalde campagnes. Verder monitor je social media en ben je nauw betrokken bij onze nieuwsbrieven en e-mailverzendingen. Naar het einde van je stage toe zullen wij je vragen een campagneplan te schrijven voor een nieuw op te zetten campagne. Mocht er nog tijd zijn dan zal je ook de middelen implementeren.

Wie ben jij?

Je bent een HBO of WO student richting Commerciële Economie, Marketing en/of E-commerce. Je bent creatief van aard, opgegroeid met een PC, leert snel en hebt een hands-on mentaliteit. Mocht je ervaring hebben met Google Analytics is dat fijn, maar geen must. Je dagelijkse werkzaamheden zijn in Venlo en incidenteel mag je mee naar het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn, dit zal echter sporadisch zijn. Je bent een extraverte persoonlijkheid en vindt het fijn veel ballen in de lucht te houden.

Wat bieden wij?

Wij zijn een beursgenoteerde en financieel gezonde organisatie met mooie producten en diensten. Klantbeleving en -tevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij leveren dan ook alleen maar kwalitatief goede producten en diensten. Kenmerkend aan Schulinck is dat wij elke dag het beste uit onszelf willen halen en klant gedreven zijn.

Naast een goede stagevergoeding bieden wij jou:
• Een stageplek voor 5-6 maanden;
• Een 32- tot 36-urige werkweek;
• Een laptop van de zaak.

Sollicitatieproces

  • Sollicitatie
  • Screening van je CV en motivatie
  • Interview met recruitment
  • Persoonlijk interview met managers
  • Feedback
  • Check op referenties, diploma's en assessment
  • Aanbieding en indiensttreding
  • Welkom!

Stuur je CV en motivatiebrief naar marketing@schulinck.nl