Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Grote toestroom Bbz-aanmeldingen

Vanuit de gemeenten krijgen wij sinds kort veel aanmeldingen voor het bouwen van een e-formulier om de stroom van zelfstandigen ondersteuning te bieden.

Als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) heeft de overheid een regeling getroffen om zelfstandigen sneller bijstand te geven. Zzp’ers die door de crisis hun inkomsten zien teruglopen kunnen een aanvulling op hun inkomen krijgen tot het minimumniveau. Sinds de bekendmaking hebben zich al heel veel Zzp’ers gemeld bij de gemeente. Aangezien ook bij de gemeente een verminderde bezetting is, levert dit extra werkdruk op. Als gevolg daarvan moeten veel ZZP’ers langer wachten op een antwoord.

Om gemeenten te ondersteunen bij de grote aantallen van Bbz-aanmeldingen heeft Schulinck e-Diensten, in samenspraak met haar klant ISD Bollenstreek, een digitaal formulier ontwikkeld om deze aanmeldingen via een e-formulier in goede banen te leiden.

Binnen enkele uren hebben wij voor u een e-formulier beschikbaar.

Uw voordelen op een rij:

  • Een praktisch en direct beschikbaar e-formulier
  • Simpel en snel om direct een melding beschikbaar te kunnen stellen
  • Hoogwaardig serviceniveau
  • Uw medewerkers gaan efficiënter werken door tijdsbesparing

Voor onze klanten ISD Bollenstreek en Súdwest-Fryslân hebben wij een e-formulier gebouwd waarmee deze Zzp’ers zich al kunnen melden. De Zzp’er kan zich eenvoudig aanmelden door enkele vragen te beantwoorden. Vervolgens wordt er ook direct een werkproces aangemaakt.

Wij kunnen ons voorstellen dat deze situatie zich ook voordoet bij andere klanten.

De bouw van deze eenvoudige aanmeldingen wordt door ons met voorrang opgepakt. Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van de aanmelding. Ook kunnen wij een e-formulier in de huisstijl van uw organisatie opleveren.

Heeft u ook interesse?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de accountmanagers. Zij zullen verdere mogelijkheden met u bespreken. Zie bovenaan deze pagina het tabblad contact.

Wilt u meer informatie over de mogelijheden van dit e-formulier? Neem contact op met accountmanagement.

Neem contact op