Vanwege de aanstormende AVG wetgeving is er binnen Schulinck diepgaand onderzoek verricht. Een zeer kleine groep contacten bleek geen (of geen duidelijk) optin te hebben verleend voor e-mailcommunicatie.

We hebben deze groep benaderd met de vraag of zij alsnog ons ‘officieel toestemming’ konden geven. Hierop stroomden de reacties binnen en maar liefst 70% van de contacten stuurden een reactie en gaven volmondig toestemming. Wij danken iedereen voor het verlenen van toestemming en het vertrouwen in de expertise van Schulinck!

Met het verlenen van deze toestemming maakten zij kans op een Schulinck strandlaken t.w.v. € 25,- De eerste tien winnaars van het Schulinck strandlaken zijn bekend:

Peters
Van Dooren
Van Veen
Moonen
Van Gessel
Biezepol
Kleinschiphorst
Oosterkamp
Medewerker Viaa
Medewerker Juisteloket 

Deze gelukkige winnaars hebben vandaag (23-05) ook apart een bericht ontvangen. Zij krijgen het Strandlaken per post opgestuurd!

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws met betrekking tot Participatiewet, Schuldhulpverlening, Jeugdwet of Wmo?

Geef met één klik uw toestemming en maak ook kans op een strandlaken. We geven er in totaal 25 weg dus u maakt nog 15x kans op een Standlaken!