Vacature (Senior) Accountmanager

Vacature (Senior) Accountmanager

Ben je op zoek naar een baan waarin je de vrijheid hebt om te ondernemen, ben je gedreven, heb je lef en vind je het prettig dat resultaat wordt beloond, dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega!

Als (Senior) Accountmanager bij Schulinck maak je onderdeel uit van het (kleine) Sales Team Schulinck. Binnen dit team van professionals heerst een no nonsens en resultaatgerichte sfeer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van alle online grip op producten, opleidingen, juridische dienstverlening en de bijbehorende modules van Schulinck. Voor meer informatie over ons en onze producten en dienstverlening kun je kijken op www.schulinck.nl.

Wat ga je doen?

 • Je bent duidelijk niet tevreden met een gemiddelde prestatie en je handelt en denkt vanuit het perspectief van jouw klant. Vanuit je relatie met deze klant en je kennis over de markt realiseer je daarom het maximaal haalbare;
 • Als ‘zelfstandig ondernemer’ ben je verantwoordelijk voor het behalen van de vastgestelde targets en voor de uitvoering van het verkoopbeleid voor je eigen regio. Dit realiseer je door middel van intensief klantbezoek, om er zo voor te zorgen dat de klant optimaal gebruik kan maken van ons portfolio;
 • Je houdt al jouw activiteiten nauwkeurig bij in het verkoop systeem (salesforce).

Wie ben jij?

Om te kunnen slagen in deze rol heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau nodig en ben je op commerciële vaardigheden getraind.

Ervaring:

 • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring met de verkoop van hoogwaardige producten en/of diensten;
 • Ervaring met het sparren met beslissers aan de klantkant van het verkoopproces;
 • Aantoonbare kennis van ICT;
 • Commerciële ervaring met de verkoop van software of gespecialiseerde (exclusieve maatwerk) producten is een pre;
 • Ervaring binnen de (decentrale) overheid is ook een pre.

Mensen die je kennen omschrijven je als commercieel, dynamisch, gedreven, nieuwsgierig en resultaatgericht, maar ook als oprecht en zorgvuldig. Daarnaast heb je uitstekende presentatietechnieken.

Wat bieden wij?

Wolters Kluwer biedt een uitdagende en afwisselende functie in een 36-urige werkweek. Werken voor Wolters Kluwer betekent werken in een dynamische, internationale omgeving. Wij bieden een goed salaris (bestaande uit een vast deel en een variabel deel) en besteden veel aandacht aan personeelsontwikkeling. Je standplaats is Venlo, hier word je 1 tot 2 keer per maand verwacht. Voor de rest mag je thuiswerken of op een van onze andere kantoren (bijvoorbeeld in Alphen aan den Rijn of in Deventer). Je regio is nog niet bekend, omdat dit onder andere afhankelijk is van waar je woonachtig bent. Zodra we een kandidaat hebben aangenomen zullen we Nederland opnieuw gaan herindelen onder alle Accountmanagers.

Recruitmentproces

Op basis van je CV en motivatiebrief beoordelen wij of je wordt uitgenodigd voor een interview. Het recruitmentproces voor deze functie bestaat uit minimaal twee interviews en een eventuele referentiecheck. Bij Wolters Kluwer kunnen sollicitaties alleen via ons recruitmentsysteem in behandeling worden genomen. Is dit de vacature waar je geen nee tegen kunt zeggen? Reageer dan direct via de ‘direct solliciteren’-link!

Over Wolters Kluwer/Schulinck

Wolters Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals, kenniswerkers zoals juristen, financieel specialisten en ambtenaren. Als grootste online uitgeverij en informatiedienstverlener in Nederland stellen wij deze informatie op allerlei manieren beschikbaar. Via Navigator, portals, software, apps, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, e-studies, trainingen en opleidingen.

Bij Wolters Kluwer werken ruim 500 professionals, onder meer als uitgever, redacteur, business developer, ICT'er, accountmanager en marketeer. In alles wat zij doen staat de klant centraal. Onze klanten stellen hoge eisen, dat betekent ook dat wij voor onze medewerkers de lat hoog leggen. Daartegenover staat inhoudelijk interessant werk, een innovatieve werkomgeving, veel collegialiteit, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor loopbaanmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.

Wolters Kluwer is gecertificeerd als Top Employer 2018!

Schulinck biedt actuele kennis en helder inzicht in het sociaal domein in Nederland, gericht op de gemeentemarkt. Opinie, nieuws en toegepaste juridische kennisproducten worden toegankelijk gemaakt in de vorm van online kennisbanken, apps, nieuwsbrieven, boeken, trainingen en opleidingen. Wij streven er te allen tijde naar onze omgeving te blijven inspireren met producten en diensten waarmee uiteenlopende klanten eenvoudiger en doeltreffender kunnen werken.

Contact

Voor vragen over de vacature en het recruitmentproces kun je contact opnemen met Jorik de Graaf, Corporate Recruiter. Telefonisch 06-1039 1717 of per e-mail recruitment-NL@wolterskluwer.com.

Ga jij namens ons het verschil maken voor de gemeenten? Solliciteer dan nu!

Sollicitatieproces

 • Solliciatie via WoltersKluwer.nl
 • Screening van je CV en motivatie
 • Interview met recruitment
 • Persoonlijk interview met managers
 • Feedback
 • Check op referenties, diploma's en assessment
 • Aanbieding en indiensttreding
 • Welkom!

 Solliciteer online!

 Afbeelding 

<- terug naar overzicht