Thumbnail of post #288724

Schulinck Omgevingsrecht

Een abonnement op onze online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht geeft u op een eenvoudige en gestructureerde manier toegang tot een compleet pakket aan wetten en jurisprudentie op het gebied van Omgevingsrecht.

Neem contact op

Meer informatie?

Hoe werkt Schulinck Omgevingsrecht?

Meer info

Liever een demonstratie?

Vraag direct uw demo aan

Klik hier

Schulinck Omgevingsrecht

In de online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht vindt u actuele wet- en regelgeving en jurisprudentie op het gebied van omgevingsrecht inclusief alle wetswijzigingen. Ook geven we een praktische uitleg van het omgevingsrecht gericht op de gemeentelijke praktijk. We richten ons op de actuele situatie maar ook op de situatie onder de Omgevingswet waarbij er ook een vergelijking wordt gemaakt. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw gemeentelijk beleid op te nemen in deze online kennisbank.

De combinatie van actuele en toekomstige juridische en praktische informatie inclusief gemeentelijk beleid maakt Schulinck Omgevingsrecht tot de meest complete kennisbron op dit gebied.

Met een abonnement op onze online kennisbank Schulinck Omgevingsrecht krijgt u toegang tot alle actuele juridische informatie. Bovendien krijgt u binnen 48u een juridisch onderbouwd en praktisch antwoord op uw vragen aan onze helpdesk van onze juridische experts.

Kom meer te weten over de mogelijkheden van Schulinck Omgevingsrecht en ontvang onze factsheet

Aanvragen factsheet Schulinck Omgevingsrecht