Module Tijdschrift Schuldsanering

Het tijdschrift Schuldsanering digitaal beschikbaar, met uitgebreide zoekfunctie en resultatenweergaven binnen uw Grip op! De Module Tijdschrift Schuldsanering  biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van schuldhulpverlening - en sanering. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak. U bent dus steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Schulinck ontwikkelde de Module Tijdschrift Schuldsanering speciaal voor onze Grip op abonnees, om de relevante en juridische inhoud van het tijdschrift te kunnen koppelen aan de onderdelen binnen Grip op. Op deze manier staat alle informatie gebundeld in één omgeving en worden de zoekresultaten nog relevanter. De inhoud van de tijdschriften wordt namelijk ook meegenomen in de zoekresultaten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze korte uitlegvideo over dit product!

Uw voordelen op een rij

  • Digitaal toegang tot het tijdschrift
  • Inzicht in de edities verschenen vanaf 2014
  • In uw zoekresultaten binnen Grip op worden ook de artikelen van het tijdschrift meegenomen
  • Eenvoudig doorbladerbaar en zoeken door het tijdschrift
  • Beschikbaar voor alle gebruikers binnen uw organisatie

Voor wie?

De module is beschikbaar voor alle professionals binnen het sociaal domein die werkzaam zijn met gemeentelijke schuldhulpverlening en -sanering.

Contact

Wilt u meer weten of een demo zien van de Module Tijdschrift Schuldsanering? Neem dan contact op met accountmanagement: