Experts van Schulinck

Experts van Schulinck

Ook zo benieuwd wie de experts zijn bij Schulinck? Welke juridische experts bemannen onze helpdesk? Welke professionals schrijven de opinie-artikelen en houden het nieuws bij? Wie houden zich bezig met de Online Kennisbanken Grip op Participatiewet, Grip op Jeugd, Grip op Schuldsanering en Grip op Wmo? En wie met de invulling van de opleidingen, modules en de juridische adviezen speciaal voor gemeenten? Ontdek het snel lees vooral waar onze experts een antwoord op geven.

Een enthousiast team

De experts van Schulinck halen overal hun informatie vandaan. Vaak juist uit de dagelijkse dingen zoals de vragen van klanten die onze helpdesk bellen, een berichtje in de krant of een verrassende opmerking tijdens een trainingsdag. Uiteraard houden de experts van Schulinck hun luisterend oor en wakend oog altijd open wanneer er berichten voorbij komen over de Participatiewet, Schuldhulpverlening, Jeugdwet, Wmo en Omgevingsrecht. En dan denken we al snel na over hoe we een antwoord geven op de vragen van gemeenten binnen het Sociaal Domein en Omgevingsrecht. Want daar ligt onze kracht.

Bekijk onze tevreden klanten via het referentie-overzicht.

Schulinck brengt vragen uit de maatschappij en antwoorden samen

Participatiewet, Schuldhulpverlening, Wmo, Jeugdwet en Omgevingsrecht; allemaal verschillende werelden. Bij Schulinck werkt dan ook een gedreven en veelzijdig team aan juridische experts met een breed pallet aan kleuren. Maar wanneer je ze met elkaar weet te combineren leveren ze een prachtig en professioneel team op. In ons geval Schulinck Experts met een zeer veelzijdig randje. Van opinieschrijvers tot dagelijks advies via de juridische helpdesk. Van accountmanagers die u wegwijs maken binnen de Online Kennisbanken speciaal voor gemeenten en juridische experts die uw kennis op peil houden met de opleidingen van Schulinck.

Tijd om te ervaren

Genoeg verteld, het is tijd om de kennis van de Schulinck experts te ervaren. Of beter nog, bel hen met vragen. Mailen mag natuurlijk ook. Maar wellicht wilt u eerst even rondkijken op onze website en alvast via Mijn Kennisdossier een profiel aanmaken dat bij u past. 

Werken bij Schulinck

Ben jij ook enthousiast over Schulinck? Bekijk hier de vacatures en kom ook werken bij Schulinck!