Online kennisbanken

Schulinck biedt met de online kennisbanken een unieke combinatie van het landelijk beleid en uw gemeentelijk beleid. Onze experts van de inhoudelijke juridische helpdesk geven u als gebruiker binnen 48 uur antwoord. Een onmisbare kennisbank dus voor uw dagelijkse werk.

Vakgebied

Productsoort

Type kennisbank

Traject51

Module

Traject51 stelt uw organisatie in staat om op een objectieve manier vast te stellen wat de mogelijkheden zijn van de cliënt en wat de dienstverlening is die daar het beste bij past. Hulp wordt snel ingezet. 

Meer informatie

Module Zorgaanbod

Module

De module Zorgaanbod is de online oplossing die snel en eenvoudig een actueel overzicht geeft van de zorgaanbieders en producten die het beste aansluiten bij de zorgvraag. Speciaal ontwikkeld voor contract managers, consulenten, wijkteammedewerkers, medewerkers CJG en inkopers, maar ook inwoners kunnen er gebruik van maken.

Meer informatie

Klare Taal beschikkingen

Module

Schulinck heeft modelbeschikkingen opgesteld waarin het besluit van de gemeente op een eenvoudige manier (B1-niveau) aan burgers wordt uitgelegd. 

Meer informatie

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht

Module

Module Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht biedt u, net als de uitgave in print, een gevarieerd aanbod van zorgvuldig geselecteerde artikelen op het gebied van jeugd- en familierecht. Daarnaast is er ook aandacht voor onderzoeken, interviews, actualiteiten en rechtspraak. U bent dus steeds volledig op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Meer informatie

Module Zicht op

Module

Door de unieke samenwerking tussen Checkpoint IC en Schulinck is deze nieuwe praktische kwalititeitsapplicatie nu exclusief beschikbaar voor de gebruikers van Grip op.

Meer informatie

Module Onderhoud Gemeentelijk Beleid

Module

Het Grip op abonnement is makkelijk uit te breiden met de module Onderhoud Gemeentelijk Beleid (OGB). Schulinck onderhoudt uw gemeentelijk beleid dan in zijn geheel. Het grote voordeel voor u is dat de landelijke- wet en regelgeving, jurisprudentie, het gemeentelijk beleid op één plaats beschikbaar zijn. 

Meer informatie