Op het gebied van verbetering en optimalisering van processen binnen uw gemeente is de afgelopen jaren waarschijnlijk al veel gebeurd. De manier waarop burgers aanvragen kunnen doen, is bij veel gemeenten echter vaak nog tijdrovend en foutgevoelig. Gemeenten willen die aanvragen het liefst zoveel mogelijk automatiseren, maar tegelijk willen ze er wel controle over houden. Klinkt dat bekend? Maak dan kennis met slimme digitale formulieren van Schulinck In-Form.

In deze video nemen we u mee naar het digitale formulier ‘Aanvraag Rechtsbijstand’, waarmee de inwoner een tegemoetkoming voor rechtsbijstand kan aanvragen. We laten u zien welke oplossing Schulinck In-Form gemeenten biedt, of ze nu groot of klein zijn.

Gebruikers over Schulinck In-Form

De Sociale Dienst Drechtsteden is één van de vele tevreden gebruikers van Schulinck In-Form. De SD heeft inmiddels vele tientallen van onze slimme digitale formulieren online staan. SD Drechtsteden vertelt over de mogelijkheid tot automatisch beschikken met formulieren van Schulinck In-Form:

“De mogelijkheid tot automatisch beschikken wordt bij ons bij twee aanvragen ingezet: het Persoonlijk Minima Budget en de Rechtsbijstand en Bewindvoeringskosten voor klanten die al in de Bijstandsuitkering zitten. Daarvan hebben we alle inkomens- en vermogensgegevens en daarom kunnen we automatisch beschikken. Hebben we die gegevens niet, ook al zijn de mensen bij ons bekend, dan noemen we ze geen klanten en beschikken we niet automatisch. Die beschikkingen worden doorgenomen met de afdeling Beleid. Waar nodig wordt gecheckt.”

Lees de complete klantervaring →

Schulinck In-Form in het kort

Met Schulinck In-Form:

  • Automatiseert u het gemeentelijke aanvraagproces zoals u dat wilt
  • Integreert u gemeentelijke beleid in het formulier
  • Logt de burger veilig in met DigiD en beantwoordt alleen relevante vragen
  • Vraagt u automatisch om de juiste bewijsstukken
  • Verlicht u de werkdruk en vangt u piekmomenten op
  • Wordt data eenvoudig gekoppeld aan uw gemeentelijke administratie
  • Zijn uw digitale formulieren in de huisstijl van de gemeente
  • Past u zelf teksten aan
  • Bent u verzekerd van een juridisch juiste inhoud van uw digitale formulieren

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijke demo, dan komen we graag met u in gesprek. Voor meer informatie, een demonstratie op locatie of een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op →