Ruud Helmes

Product Manager

Telefoon 077 390 26 61
E-mail
Volg mij op

Mijn naam is Ruud Helmes, Product Manager binnen Schulinck. Vanuit deze rol ben ik verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van ons digitale productportfolio.

Enerzijds door bestaande producten continu te optimaliseren en aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Anderzijds door nieuwe innovaties en ideeën toe te voegen aan ons aanbod. Uiteraard doe ik dit niet alleen, maar werk ik hierin nauw samen met alle disciplines binnen Schulinck en Wolters Kluwer en ben ik regelmatig op bezoek bij onze klanten en partners. Kortom, een dynamische rol waarbij ik met alle aspecten van ons productenaanbod in aanraking kom.

Mijn achtergrond bevindt zich op het snijvlak van marketing & IT. Oorspronkelijk begonnen als marketeer, heeft mijn pad zich via de weg van online marketing gebracht tot diverse rollen waarbij de ontwikkeling en het vermarkten van digitale (software) producten centraal stonden. Zo heb ik jarenlang gewerkt als project- en programmamanager waarbij ik in nauwe samenwerking met o.a. IT, marketing & sales teams uitdagende projecten heb mogen uitvoeren en producten en diensten heb gelanceerd.

In mijn vrije tijd ben ik sport- en muziekliefhebber. Ik probeer regelmatig een rondje te hardlopen en volg onder andere het voetbal en Formule 1. Verder hou ik ervan om af en toe naar concerten en festivals te gaan en samen met mijn vriendin en/of vrienden een hapje te gaan uit eten.
Heeft u vragen over de producten van Schulinck? Neem dan gerust contact met mij op!