Natascha Storre

Ruim 22 jaar werk ik met passie in het sociaal domein. Eerst een aantal jaren als consulent en daarna ruim tien jaar als sociaal rechercheur in de Participatiewet. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar een functie van kwaliteits- en beleidsmedewerker en projectcoördinator. Momenteel werk als opgavemanager toegang sociaal domein.

Ruim vier jaar geleden ben ik als docent begonnen met het geven van trainingen zoals actualiteitencolleges, de training integrale kwaliteitsmedewerker sociaal domein en specifieke op maat gemaakte trainingen. Ook leid ik trainees op tot consulent.
Uit het geven van trainingen haal ik ontzettend veel voldoening, omdat ik de door mij opgedane werkervaring vanuit de praktijk kan delen met anderen.
De training bestuurlijke boete wordt op een interactieve manier gegeven, waarbij sprake is van afwisseling van theorie met praktijkvoorbeelden vanuit met name mijn functie als sociaal rechercheur, filmpjes, opdrachten en stellingen.

Een training is voor mij geslaagd als ik kennis heb kunnen overdragen en de cursisten met positieve energie naar huis gaan. –