Geert van der Heijden

Online Marketeer

Specialisatie Inrichten en meetbaar maken van (online) marketing
Telefoon 077-390 2653
06 11 27 01 19
E-mail
Volg mij op

Ik ben Geert van der Heijden, online marketeer bij Schulinck. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het bedenken, inrichten en uitvoeren van de (online) marketingcampagnes. Het meetbaar maken van online inspanningen en uitingen en op basis daarvan de online marketingstrategie de juiste koers geven.

De grote uitdaging aan deze functie vind ik het goed vertalen van de (jurische complexe) producten naar visueel aantrekkelijke en aansprekende marketinguitingen. Ik zet me in voor alle producten en diensten van Schulinck waaronder de Online kennisbanken (Grip op en Antwoord op), het complete opleidingengamma van Schulinck, Advies en de Modules. De verantwoordelijkheid én de mogelijkheid om invloed uit te oefenen maakt de functie veelzijdigheid maakt me enthousiast en geeft me energie. Veel infographics en nieuwsbrieven worden door mij opgemaakt en verzonden via diverse online kanalen.

Van origine ben ik een e-mailmarketingspecialist en heb deze kennis verder uitgebouwd tot een online marketingspecialist. Voordat ik bij Schulinck kwam, werkte ik de afgelopen 10 jaar als marketeer bij een groot autodealerbedrijf, een beurzenorganisatie en als zelfstandig Google (adwords & analytics)-specialist. Daardoor heb ik veel andere branches leren kennen en veel ervaring mogen opdoen. Van het ontwerpen van logo’s, het meetbaar maken van Google-campagnes en het geven van workshops, tot het inrichten van socialmediakanalen en het bouwen van complexe websites, webshops en marketingdatabases.

Ik woon samen in Sint Oedenrode met mijn vriendin, zoon en dochter. In mijn vrije tijd klus ik met veel plezier in (en om) huis en tuin en bij mooi weer ga ik graag motorrijden of genieten van de zon op het terras!