Bert Klerken

Software developer

Telefoon 077 475 8018
E-mail
Volg mij op

Ik ben Bert Klerken en werk sinds februari 2018 als software developer bij Schulinck. In die functie ben ik verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van de ‘Kennisbanken en Antwoord Op’ en de andere software oplossingen die door Schulinck worden aangeboden.

Na een rondreis door Zuidoost-Azië in 2011 besloot ik in de zomer van 2012 in de software te stappen. Via een deeltijd opleiding Informatica en werknemerschap bij bijpassende werkgevers, heb ik in de zomer van 2016 mijn diploma verdiend aan Avans Hogeschool in Breda. Na ruim 3 jaar werkzaam te zijn geweest in de wereld van online advertising bij Bannerconnect in Sittard, heb ik in 2018 de stap gemaakt naar Schulinck.

Mijn persoonlijke drijfveer is het leven van eindgebruikers net iets plezieriger te maken. Door, in het geval van Schulinck, het werk van (redactie)collega’s en professionals in het (semi)overheidsdomein zoveel mogelijk te ondersteunen en de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken.

Buiten mijn werk sport ik met gezonde regelmaat; variërend van fitness tot golf, en van squash tot wielrennen. Daarnaast doe ik graag een hapje of drankje met vrienden en familie.