Sacha Brakel

mr. Sacha Brakel

Senior vakredacteur Participatiewet

Sacha Brakel
Verantwoordelijk voor:
Gelderland
Vakgebied(en):
Specialisatie:
Verhaal, bijzondere bijstand, terug- en invorderen
Telefoonnummer:
077-390 2630
Volg mij op:

Ik ben Sacha Brakel en ben voor het team Onderhoud Gemeetelijk Beleid contactpersoon voor de provincie Gelderland. Binnen de redactie maak ik onderdeel uit van het team Werk en Inkomen, Grip op Participatiewet.

Ik heb mij gespecialiseerd in bijstandsverhaal en terug- en invordering. Niet alleen het vergaren en overdragen van kennis over de sociale zekerheid vind ik belangrijk, dienstverlening naar de klant staat bij mij ook hoog in het vaandel. Ik heb al heel wat klanten bijgestaan bij het ontwikkelen van hun gemeentelijke beleid en het geven van op maat gemaakte opleidingen. Voor onze klanten in Drenthe ben ik de contactpersoon.

Mijn loopbaan startte ik heel lang geleden op een advocatenkantoor. Daarna stapte ik over naar de lokale overheid en werd verhaalsambtenaar. In de tussentijd voltooide ik mijn rechtenstudie. Na een korte periode als consultant te hebben gewerkt bij (destijds) Deloitte en Touche, Sociale Zekerheid maakte ik in 2004 de overstap naar Schulinck. Ik werk nu dus alweer bijna tien jaar met heel veel plezier en passie bij, inmiddels, Schulinck.

Mijn vrije tijd breng ik samen met mijn echtgenoot graag door met vrienden, kennissen, familie en natuurlijk onze twee volwassen kinderen en hond Flip. Daarnaast ben ik regelmatig in het theater te vinden voor een goede voorstelling, bijvoorbeeld van Introdans (Ensemble voor de Jeugd), of een concert.