Marcel Rem

Marcel Rem

Sales Manager

Marcel Rem
Telefoonnummer:
077 390 2640
Mobiel telefoonnummer:
06 2246 6581

Mijn naam is Marcel Rem en ik ben salesmanager bij Schulinck. Het bezoeken van klanten en met hen meedenken over oplossingen is mijn grootste passie. Als salesmanager stuur ik onder andere het team accountmanagers aan. Mijn collega's Jos Asselman, Ashwin van Geffen, Marc van Riemsdijk en René Jansen hebben de provincies onder hun hoede.

Ik studeerde aan de universiteit van Amsterdam en Groningen en had daarna verschillende werkgevers, voordat ik in 2000 bij Wolters Kluwer kwam werken als consultant. Tijdens mijn 12,5 jaar bij Wolters Kluwer bekleedde ik verschillende functies, zoals key accountmanager corporates, klantgroepmanager, uitgever en segmentmanager. Door deze afwisselende banen in een internationaal bedrijf kwam ik erachter waar mijn uitdaging ligt. Salesmanager is mij op het lijf geschreven. Ik informeer gemeenten graag over de mogelijkheden die Schulinck hen kan bieden en ik kom met plezier ook eens langs bij uw gemeente. 

In mijn vrije tijd doe ik aan sportduiken en bezoek ik graag de Nederlandse eilanden. Ik ben op mijn gelukkigst als ik bij de zee ben. Een lekkere wandeling maken of in de zomer een duik nemen en ik ben tevreden.