Gertjan Christiaanse

mr. Gertjan Christiaanse

Vakredacteur Jeugd & Wmo

Gertjan Christiaanse
Vakgebied(en):
Specialisatie:
Wmo
Telefoonnummer:
077 390 2652
Volg mij op:

Mijn naam is Gertjan Christiaanse. Ik ben sinds mei 2016 werkzaam binnen Schulinck als senior vakredacteur Jeugd en Wmo. Als (senior) vakredacteur adviseer ik gemeenten over de juridische aspecten van de uitvoering van de Wmo en Jeugdwet. Verder schrijf ik artikelen, annotaties en opiniestukken over actuele onderwerpen en verzorg ik trainingen.

Ik vind het belangrijk dat mijn advies juridisch correct is, begrijpelijk, en dat de klanten met ons advies de juiste besluiten kunnen nemen.

Na mijn studie Nederlands recht aan de Radboud Universiteit (toen nog KUN), heb ik onder meer een jaar bij een gemeente gewerkt (drank- en horeca wet, APV). Vervolgens heb ik 5 jaar bij de rechtbank Arnhem gewerkt als senior juridisch medewerker.

Mijn loopbaan heb ik gedurende een periode van ruim zeven jaar vervolgd als bedrijfsjurist bij een sociale werkvoorziening. Binnen deze functie heb ik me bezig gehouden met alle juridische aspecten van de bedrijfsvoering, arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

Ik houd van afwisseling, dus mijn vrije tijd vul ik met allerhande activiteiten: sporten (rennen, fitness), koken, wandelen en lezen.