Ashwin van Geffen

Ashwin van Geffen

Accountmanager

Ashwin van Geffen
Verantwoordelijk voor:
Noord-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel
Telefoonnummer:
077 475 8018
Mobiel telefoonnummer:
06-4671 4953

Ik ben Ashwin van Geffen en sinds 1 maart 2015 ben ik werkzaam voor Schulinck als Accountmanager. Ik ga graag bij klanten op bezoek om mee te denken over sluitende oplossingen in het sociaal domein. Overal ontmoet ik heel verschillende mensen, die hun organisaties op diverse manieren vormgeven: ik blijf het boeiend en leerzaam vinden! Samen met mijn collega-accountmanagers bedien ik het hele land, waarbij ik de verantwoordelijkheid heb over de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

In mijn vorige baan, bij een organisatieadviesbureau, leerde ik veel over efficiënt werken, continu verbeteren van werkprocessen en hoe belangrijk de juiste hulpmiddelen kunnen zijn. Die kennis zet ik nu in voor Schulinck. De producten van Schulinck zijn voor veel gemeenteorganisaties immers van cruciaal belang om het werk goed te doen.  

In mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk reizen, koken en lekker eten. Thailand is één van mijn favoriete landen, omdat ik daar familie heb wonen. Ik houd ook van avontuurlijke reizen, zoals de tocht naar de Sahara die ik vorig jaar heb gemaakt. Wanneer ik wel thuis ben kijk ik graag naar voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.