Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Boek

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Bewaren in kennisdossier
Auteurs:
Auteur: mr. C.W.C.A. Bruggeman, mr. L.B. op den Camp, mr. J. van Hoof
Publicatiedatum:
09-08-2019
ISBN:
9789013155020

Inhoud

Werkt u bij een gemeente of als juridisch hulpverlener aan de bijstand? In dat geval is deze uitgave een essentieel hulpmiddel in uw dagelijkse praktijk. Met de wetgeving, toelichting en nadere regelgeving, bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. U vindt alle relevante rechtspraak, handig gesorteerd op thema.
€ 44,04
€ 48,00 incl. BTW, prijs per stuk
  • Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
  • Bestellen op rekening
  • Gratis verzending
Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2019-2 biedt een grondig en actueel overzicht van de wet- en regelgeving op het gebied van de Participatiewet. 

De inhoud is zo goed mogelijk afgestemd op de behoeften van de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. Zo grijpt u gedurende de werkdag nooit mis wanneer u snel de laatste wetgeving en jurisprudentie over de participatiewet wilt raadplegen. De uitgave is dan ook bijzonder waardevol wanneer u werkt bij een gemeente of als juridisch hulpverlener aan de bijstand.

Toelichting en jurisprudentie
Bij de Participatiewet is ook, voor zover relevant, de officiële toelichting uit de parlementaire geschiedenis opgenomen. Verder biedt deze bundel een selectie van de relevante jurisprudentie op het terrein van de bijstand. Bij elk wetartikel vindt u de relevante jurisprudentie toegevoegd met een verwijzing naar de korte samenvatting van de jurisprudentie achterin. Deze jurisprudentie is thematisch weergegeven, waardoor er zo gericht mogelijk kan worden gezocht naar relevante rechtspraak.

Participatiewet actueel
In deze editie vindt u wetgeving, toelichting en nadere regelgeving, bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. Ook is relevante nieuwe jurisprudentie uit 2019 opgenomen.