Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak

  • Auteurs Auteur: J. Rouchdi mr. drs. N. Tielen mr. S. Vogels
  • Publicatie
  • isbn 9789013156911

36,99 incl. BTW

  • Voor 23:00 besteld,
    morgen op uw bureau
  • Bestellen op rekening
  • Gratis verzending

Werkt u met de Jeugdwet? Dan zult u onderkennen dat het niet eenvoudig is elk juridisch detail ervan in het vizier te houden. Gelukkig hoeft dat ook niet. Deze compacte bundel bevat de actuele wetgeving, toelichting, nadere regelgeving en jurisprudentie. Bijgewerkt tot 1 januari 2020.

Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak 2020 bevat de tekst van de Jeugdwet, het Besluit Jeugdwet en de Regeling Jeugdwet. Kortom: alles wat u moet weten wanneer u in uw dagelijkse werkzaamheden in aanraking komt met de Jeugdwet. 
Bij de Jeugdwet en het Besluit Jeugdwet is daarnaast per artikel, voor zover relevant, de officiële toelichting afkomstig uit de parlementaire geschiedenis opgenomen. Zo kunt u zich verder verdiepen in de ontwikkelingen die voorafgingen aan de actuele stand van zaken.

Wetgeving Jeugdwet jurisprudentie

Naast wetteksten vindt u in de bundel uiteraard relevante uitspraken over de Jeugdwet, bijgewerkt tot 1 januari 2020. Deze jurispru­dentie is in een thematisch hoofdstuk weergegeven, waardoor zo gericht mogelijk kan worden gezocht. Alle genoemde uitspraken zijn ook opgeno­men in de online kennisbank Grip op Jeugd.

Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak 2020 brengt de laatste informatie bijeen die van pas komt voor professionals werkzaam op het terrein van de Jeugdwet, gebundeld tot één handzaam exemplaar.