Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak
Boek

Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak

Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak
Bewaren in kennisdossier
Auteurs:
Auteur: mr. drs. N. Tielen, mr. S. Vogels
Publicatiedatum:
01-02-2019
ISBN:
9789013152302

Inhoud

Werkt u met de Jeugdwet? Dan weet u als geen ander dat het niet eenvoudig is elk juridisch detail ervan bij te houden. Gelukkig hoeft dat ook niet. Deze uitgave maakt het u gemakkelijk. U vindt in deze titel wetgeving, toelichting, nadere regelgeving en jurisprudentie compact gebundeld. Bijgewerkt tot 1 januari 2019.

€ 32,80
€ 35,75 incl. BTW, prijs per stuk
  • Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
  • Bestellen op rekening
  • Gratis verzending
In Jeugdwet Wetgeving & Rechtspraak 2019 vindt u alles wat u moet weten wanneer u in uw dagelijkse werkzaamheden in aanraking komt met de Jeugdwet. 

De bundel bevat de tekst van zowel de Jeugdwet, het Besluit Jeugdwet als de Regeling Jeugdwet. Bij de Jeugdwet en het Besluit Jeugdweg is per artikel, voor zover relevant, ook nog de officiële toelichting uit de parlementaire geschiedenis opgenomen. 

Wetgeving Jeugdwet jurisprudentie
Naast wetteksten vindt u in de bundel relevante uitspraken over de Jeugdwet. Jurisprudentie is in een thematisch hoofdstuk ondergebracht. Alle genoemde uitspraken zijn bovendien ook nog opgeno­men in de online kennisbank Grip op Jeugd van Schulinck (schulinck.nl/gripopjeugd). Zo vindt u snel de informatie die u zoekt.

Kortom: met deze bundel heeft u altijd de laatste informatie binnen handbereik die een professional op het gebied van de Jeugdwet nodig heeft. En dat gebundeld tot één handzaam exemplaar.