Schulinck ontvangt Cedeo-erkenning!

Schulinck ontvangt Cedeo-erkenning!

Gemiddeld scoren de open opleidingen en incompany trainingen van Schulinck zeer hoog op klanttevredenheid

Nieuws
Bewaren in kennisdossier
26 juni 2017

Namens het team van Schulinck kunnen wij met trots melden dat wij voor zowel de open trainingen als de incompany trainingen een Cedeo-erkenning hebben ontvangen! Cedeo verleent zowel een erkenning voor Maatwerk en Open Bedrijfsopleidingen.

Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings-)functionarissen en opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de onderzochte organisatie. Tijdens het onderzoek worden alle facetten binnen de opleiding onder de loep genomen, van behandelde inhoud tot informatievoorziening en facturatie. Centraal stond de vraag in hoeverre Schulinck opleidingen erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Gemiddeld scoren de open opleidingen een 9.4 en de incompany trainingen van Schulinck een 9.5 op klanttevredenheid!

De gesproken deelnemers waren enthousiast over de manier waarop de trainingen zijn uitgevoerd. Men vond dat de training goed aansloot bij de dagelijkse werkpraktijk. Dat werd onder meer bereikt doordat er voldoende ruimte werd geboden voor het bespreken van eigen casuïstiek. Veel respondenten benadrukken dat ze de uitwisseling tussen de deelnemers onderling ook nuttig vonden. “Je leert veel van de vragen van anderen”, vindt één van hen. Alle referenten waren bovendien goed te spreken over de afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden tijdens de training. “Eigenlijk hebben we vooral praktijkvoorbeelden besproken en als iets niet duidelijk was, werd de theorie erbij gehaald; dat werkte heel prettig” en “De dag is heel leuk en afwisselend gemaakt."

Iedereen die bij heeft gedragen aan dit prachtige succes: Van harte Gefeliciteerd maar ook heel erg bedankt!

Afbeelding      Afbeelding

Reageren