Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Boek

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Bewaren in kennisdossier
Publicatiedatum:
09-08-2018
ISBN:
9789013150766

Inhoud

Deze uitgave schetst de actuele stand van zaken in de wet- en regelgeving op het gebied van de Participatiewet. De inhoud en thematische structuur zijn nauwkeurig toegespitst op de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. Met de wetgeving, toelichting en nadere regelgeving, bijgewerkt tot en met 1 juli 2018.

€ 44,04
€ 48,00 incl. BTW, prijs per stuk
  • Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
  • Bestellen op rekening
  • Gratis verzending

Komt u beroepsmatig vaak in aanraking met de Participatiewet, bijvoorbeeld als ambtenaar of juridisch hulpverlener aan de bijstand? Dan bent u ongetwijfeld bekend met de veranderlijke aard ervan. 

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak maakt het u hierin gemakkelijk. U treft hierin een volwaardig en actueel overzicht van de wet- en regelgeving op het gebied van de Participatiewet. Geheel afgestemd op de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. 

Daarnaast is bij de Participatiewet ook, de officiële toelichting, afkomstig uit de parlementaire geschiedenis, opgenomen. Zo krijgt u grondig inzicht in zowel de actuele stand van zaken als de grondslagen van deze wetgeving.

Participatiewet jurisprudentie
De uitgave is geactualiseerd in wetgeving en nadere regelgeving tot en met 1 juli 2018. Naast de geldige bepalingen biedt de uitgave ook inzicht in de jurisprudentie tot deze datum. 

Dankzij de thematische indeling van de jurisprudentie kunt u deze snel en doelgericht raadplegen. De uitgave dient zo de professional die in een handomdraai de juiste en meest actuele informatie beschikbaar wil hebben om zo snel de werkdag te vervolgen.