Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Boek

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak

Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak
Bewaren in kennisdossier
Auteurs:
Auteur: mr. C.W.C.A. Bruggeman, mr. L.B. op den Camp, mr. J. van Hoof
Publicatiedatum:
08-02-2019
ISBN:
9789013152265

Inhoud

Heeft u in uw dagelijkse praktijk te maken met de participatiewet? Deze bundel biedt een helder overzicht van alle belangrijke wet- en regelgeving, inclusief officiële toelichting. De selectie is naadloos afgestemd op de behoeften van de gemeentelijke uitvoeringspraktijk. Ook bevat de bundel relevante jurisprudentie gesorteerd op thema.

€ 44,04
€ 48,00 incl. BTW, prijs per stuk
  • Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau
  • Bestellen op rekening
  • Gratis verzending

In Participatiewet Wetgeving & Rechtspraak 2019.1 vindt u als professional alles wat u moet weten over de participatiewet, bijgewerkt tot en met 1 januari 2019. Hierbij heeft de auteur de selectie geheel afgestemd op de behoeften van de gemeentelijke uitvoeringspraktijk en juridisch hulpverleners. Zo beschikt u gedurende uw werkdag altijd snel over de meest actuele informatie. 

Participatiewet uitgelicht
Voor zover relevant vindt u ook de officiële toelichting afkomstig uit de parlementaire geschiedenis opgenomen, evenals een relevante selectie van actuele jurisprudentie op het terrein van bijstand. Dankzij de thematische weergave van de rechtspraak kunt u snel en eenvoudig de juiste informatie vinden. 

Kortom: een essentieel naslagwerk voor alle professionals die werken met de participatiewet.